Med nok et familiemedlem i vente føler vi at vi “vokser ut” av båten, og vi har derfor bestemt oss for å avertere den fine båten vår tilsalgs. Det er med ganske tungt hjerte, og det er fare for at vi kommer til å angre, for vi har hele tiden vært så utrolig godt fornøyd med båten. Den dekker et fantastisk bra konsept ved at de utrolig gode seilegenskapene er kombinert med gode turegenskaper. Selv om båten er mye brukt de siste månedene er den pent brukt, og den er vedlikeholdt og oppgradert hele veien, både med tanke på utstyr og utseende. Den er klar til bruk for både tur og regatta, og kan overtas fra Irland/Skottland i slutten av juni, fra sørlandet i begynnelsen av juli, eller fra Åsgårdstrand i midten av juli!!!!

Beskrivelse av båten:
To doble lugarer (forpigg og akterlugar). I forpiggen følger også babysengen med for de som er interessert, hvis ikke det er aktuelt fjernes den enkelt siden den er kilt fast på hyllen og er festet uten beslag. Salongen er romslig, byssa er funksjonell, og badet inneholder skap, toalett og vask/dusj. Det er også god plass i cockpiten. 

UTSTYR:

Storseil (Elvstrøm): Lightwave (lite brukt), Dacron racing m/ to gjennomgående spiler, 3 rev og ekstra forsterkninger. 

Forseil (Elvstrøm): Genua 1 (endurance m/ skum og UV-duk), Genua 3 (lightwave m/ tafeta på en side, helt ny og ubrukt), Genua 4 (horisontale og vertikale spiler, kan brukes på rull, lite brukt). 

Spinnakere (Elvstrøm): 0,4 oz (utrolig lett, lite brukt, vinner Færderseilasen med denne!), trioptimal 0,9 All Purpose, trioptimal 1,5 heavy reacher. 

Stormfokk, trysail, storseiltrekk, bomtrekk. 

Utrustning: Harken rullesystem (gjøres enkelt om til to-spors forstagsprofil til regattabruk), komplett spinnakerutrustning, fall og skjøter av nyere dato, akterstag i spectra, fintrimmer til storseilskjøtet, pose til spinnakerbom på storseilbom. 

Elektronikk: Raymarine ST60 vindinstrument, Raymarine ST60 Tridata dybde/logg, Raymarine RC435 kartplotter i cockpit, Raymarine MOB-system, Furuno VHF m/ ny antenne og kabel (lang rekkevidde), Raymarine 101E VHF håndholdt.

Annet:

To sett uavhengige lanterner (inkl tricolor), poser til oppbevaring av tau i cockpit, Sprayhood, cockpitkalesje (ny 2008), fendere og fortøyningstau, Webasto Airtop 3500 varmeapparat (nylig overhalt). Simrad TP32 autopilot. Windpilot Pacific vindror. 3 forbruksbatterier á 90 ah (nye i 2009), Solare 65 w solcellepanel m/laderegulator. 

Sikkerhetsutstyr: 

RFD 6-mannslivflåte, dan buoy, hestesko, lys, lifesling.

Pris:

820 000,- komplett med alt ovennevnt utstyr

Kontakt:

Pauline, tlf 98601351

<!–
WriteFlash('http://madonnabilder.aasgaardstrand-seil.no/#23‘);
//–>http://madonnabilder.aasgaardstrand-seil.no/#23